Site Slow?

Discussion in 'Forum Help / Site News' started by Liske, Sep 12, 2012.

  1. Liske

    Liske Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    714
    Likes Received:
    123
    Don't know if it's just me, but the last few times I've logged on the site has been very slow, and I've lost a few preview posts, to the point where I now just hit 'submit post' and edit them afterwards.
     
    Tags:
  2. Madman

    Madman Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    6,053
    Likes Received:
    306
    I've had it slow down a couple times on me as well, but nothing to the point of losing a post - let me take a look at some things and get back to you.
     
  3. iso_55

    iso_55 Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    4,668
    Likes Received:
    11
    I have been okay...
     
  4. Liske

    Liske Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    714
    Likes Received:
    123
    Seems to be much better today. Did you do anything?
     
  5. Madman

    Madman Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    6,053
    Likes Received:
    306
    Unfortunately not. (I actually wish there was something I did tweek that helped it.)

    Random slow downs like this are really hard to pin down.

    I'll keep an eye on things though and see if there is a pattern I can detect.
     
  6. Rids

    Rids Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    5,364
    Likes Received:
    221
    ironically enough this is the thread I have the most trouble loading. Rest of the site seems ok including the chat.
     
  7. deuvl

    deuvl Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    6,857
    Likes Received:
    209
    Must be bronko. All the made up words he uses are too much for any system. OB couldn't withstand them. :p
     
  8. Liske

    Liske Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    714
    Likes Received:
    123
    Getting a lot of hang time on the site again today.

    I'm no I.E. 9, Win 7 home edition.
     
  9. Madman

    Madman Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    6,053
    Likes Received:
    306
    Thanks for the heads up Liske - I'll look into things.
     
  10. Liske

    Liske Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    714
    Likes Received:
    123
    I was thinking maybe it's just a server problem and not related to the site. But then I noticed things seem to be a bit slower when I'm logged in. On the other hand the slowdowns are not continual, but fluctuate from day to day, so maybe it is just the server after all. I don't know.
     
  11. iso_55

    iso_55 Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    4,668
    Likes Received:
    11
    Honestly, other than having to sign in each & everytime I come back even if I don't shut down my computer... I haven't noticed any issues.
     
  12. Tundra Mustang

    Tundra Mustang Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    3,083
    Likes Received:
    532
    Unless I use Firefox, I have to say it's been slow for me, too...

    TM
     
  13. Liske

    Liske Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    714
    Likes Received:
    123
    Extremely slow today. Took me 4 tries to post this.
     
  14. Madman

    Madman Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    6,053
    Likes Received:
    306
    Made several changes/improvements to the site in the past couple of days - I've noticed the site be much faster, how about you Liske?
     
  15. iso_55

    iso_55 Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    4,668
    Likes Received:
    11
    For me at home on my laptop... All ok now.
     

Share This Page

Loading...